ОНЛАЙН КАТАЛОЗИ В ГРУПАТА НА CINDERELLA.bg

ЖЕНСКИ КАТАЛОГ

В CINDERELLA.bg и JENSKI.SITE сe публикуват страници за: КРАСОТА, ЗДРАВЕ; ОТСЛАБВАНЕ, МАСАЖИ, СПА; ЗА СВАТБАТА; СПОРТ, ФИТНЕС, ЙОГА; ШОПИНГ; ПЪТУВАНЕ.

Вижте сайта: https://cinderella.bg/; https://jenski.site/

КАТАЛОГ В LIFE&TRAVEL

В сайта се публикуват страници на: ХОТЕЛИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ЗАВЕДЕНИЯ, ТУРОПЕРАТОРИ И АГЕНЦИИ.

Вижте сайта: https://lifeandtravel.net/

ЗДРАВЕН КАТАЛОГ

В ЗДРАВЕН УЕБСАЙТ се публикуват страници на: БОЛНИЦИ, МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ, КЛИНИКИ, ЛЕКАРИ, ДЕНТАЛНИ КЛИНИКИ, ЗЪБОЛЕКАРИ, АПТЕКИ.

Нашата цел е в ЗДРАВЕН КАТАЛОГ всеки потребител да намери лекар, стоматолог, болница или друго медицинско заведение, когато има необходимост от здравна грижа, преглед и решаване на здравословен проблем.

Вижте сайта: https://zdraven.website/

Praven-website-Praven-site-compressor

ФИРМЕН КАТАЛОГ

В ПРАВЕН УЕБСАЙТ се публикуват страници на: ФИРМИ, СЧЕТОВОДИТЕЛИ, СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРАГЕНТИ и други.

Целта ни е във ВИП КАТАЛОГА всеки потребител да намери услугата и фирмата, която търси. Ще се включват търговци и фрийлайнсъри, ползващи се с добро име, срещу които няма потвърдени негативни оценки на потребители.

Вижте сайта: https://praven.website/

ПЕЧАТНИ ЛУКСОЗНИ КАТАЛОЗИ В ГРУПАТА НА CINDERELLA.bg

Печатните луксозни каталози и списания-каталози имат за цел да представят бизнеса ви пред по-широк кръг партньори и клиенти. Каталозите са сезонни и тематични и ще се изработват с висококачествени материали.

Целта ни е да сме в помощ на бизнеса в България, като поддържаме високо ниво, достъпни цени и по-големи тиражи. Всеки партньор, участващ в каталога, получава поръчаните бройки, за да ги раздава на клиентите си.

Предвидили сме и възможност за участие с минимално заплащане - цената на поръчания брой каталози.

При интерес ни пишете, за да ви представим предстоящите издания, тираж и възможностите за включване в тях.