САЙТОВЕ В ГРУПАТА НА CINDERELLA.bg

CINDERELLA.bg

CINDERELLA (СИНДЕРЕЛА) е женски сайт и списание за всяка жена. Тук ще прочетете статии за красота, здраве, мода, връзки, фън шуй, хороскопи и още много.

Сайтът предлага многообразие от рубрики за всяка жена и за всеки случай: Красива; Изящна; Здрава; Успешна; Любима; В бяло; Модерна; На парти; У дома; На път; За теб; Картички; Имен ден; Списание; Хороскопи, Лунен календар и други.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: КРАСОТА И ЗДРАВЕ; ОТСЛАБВАНЕ, МАСАЖИ, СПА; ЗА СВАТБАТА; СПОРТ, ФИТНЕС, ЙОГА; МОДА, ШОПИНГ; ПЪТУВАНЕ.

Списание CINDERELLA e месечно от края на 2016. От 2020 се издава 4 пъти в годината с брой 1/2020 - зима 2020.

Вижте сайта: https://cinderella.bg

LIFE&TRAVEL.net

LIFE and TRAVEL (ЛАЙФ ЕНД ТРАВЪЛ) е сайт за пътешествия и лайфстайл.

В частта, свързана с ЛАЙФСТАЙЛ се отразяват интересни събития и рубриките: Хороскопи; Списания и други издания за четене; Картички; Празници; Във форма; 100% жена и Успех и щастие. В частта ПЪТЕШЕСТВИЕ, любителите на пътешествия, могат да видят рубриките: В България, По света и На път и други.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: ХОТЕЛИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ЗАВЕДЕНИЯ, ТУРОПЕРАТОРИ И АГЕНЦИИ.

Списание LIFE&TRAVEL се издава 4 пъти в годината. Първият брой на списанието е есен 2020.

Вижте сайта: https://lifeandtravel.net

ПРАВЕН УЕБСАЙТ

ПРАВЕН УЕБСАЙТ е информационен сайт за бизнес, финанси и лични права.

Уебсайтът предоставя информация в няколко модула: Новини, Закони, Бизнес, Собственост, Данъци, Счетоводство, Осигуряване и други.

В сайта се публикуват каталози и реклами за: ФИРМИ, СЧЕТОВОДИТЕЛИ, СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРАГЕНТИ и други.

В КАТАЛОГА всеки потребител ще може да намери услугата и фирмата, която търси. Тук ще се включват само търговци и фрийлайнсъри, срещу дейността, на които няма потвърдени негативни оценки на потребители.

Издава се периодично Бюлетин, който съдържа информация и новини от Правен уебсайт. Първи брой на бюлетина очаквайте през септември 2020.

Вижте сайта: https://praven.website

ЗДРАВЕН УЕБСАЙТ

ЗДРАВЕН УЕБСАЙТ е информационен сайт за здравеопазване, лечение и здравни права.

Уебсайтът  предоставя информация в няколко рубрики: Новини, Норми, Осигуряване, Справки, Права, Лечение, Болници, Лекари, Дентална грижа, Аптеки и лекарства.

В сайта се публикуват страници, каталози и реклами за: БОЛНИЦИ, МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ, КЛИНИКИ, ЛЕКАРИ, ДЕНТАЛНИ КЛИНИКИ, ЗЪБОЛЕКАРИ, АПТЕКИ.

Нашата цел е ЗДРАВНИЯТ КАТАЛОГ да бъде мястото, където всеки потребител ще намери лекар, стоматолог, болница или друго медицинско заведение, когато има необходимост от здравна грижа, преглед и решаване на здравословен проблем.

Издава се периодично Бюлетин, който съдържа информация относно лечение, медицина и всичко свързано със зравето. Първи брой на бюлетина очаквайте - септември 2020.

Вижте сайта: https://zdraven.website

ЖЕНСКИ САЙТ

ЖЕНСКИ САЙТ

ЖЕНСКИ САЙТ е най-новият ни проект. Новото пространство за жени. Вашият подарък за 8 март 2020, скъпи дами! Още един забавен, полезен и изкушаващ сайт за жените.

В няколко рубрики ще представяме информация за красота, здраве, мода, любов, празнично настроение, диети, спорт, забавление, светски събития, хороскопи, готварски рецепти, съновник, магични женски ритуали и други.

Ще се радваме да ви посрещнем в нашето ново женско пространство, за да си поговорим по женски, да помечтаем, да забъркаме любима рецепта, да завъртим оракула на пътешественика или да опитаме тайнствен женски ритуал.

Вижте сайта: https://jenski.site

ЗДРАВЕ И СИЛА

ЗДРАВЕ И СИЛА е сайт за здраве, сила и красота. В няколко рубрики е представена информация за храни и напитки, които зареждат организма с повече жизненост; ползите от здравословния начин на живот, масажите и движението; алтернативни методи за поддържане и възстановяване на здравето.

В сайта се публикуват реклами за: КРАСОТА И ЗДРАВЕ, ОТСЛАБВАНЕ, МАСАЖИ, СПА, СПОРТ, ФИТНЕС, ЙОГА.

Издава се периодично Бюлетин, който съдържа информация и новини от Здравен уебсайт, Здраве и сила и Как да отслабна. Първи брой на бюлетина очаквайте - септември 2020.

Вижте сайта: https://zdraveisila.info

КАК ДА ОТСЛАБНА

КАК ДА ОТСЛАБНА е сайт за отслабване и перфектна форма. В няколко рубрики е представена информация за храни и напитки, които помагат в борбата с килограмите; най-подходящите диета и козметика за постигане на идеално тяло; масажи, упражнения и алтернативни методи за поддържане на добра форма.

В сайта се публикуват реклами за: ОТСЛАБВАНЕ, МАСАЖИ, СПА, СПОРТ, ФИТНЕС, ЙОГА.

Издава се периодично Бюлетин, който съдържа информация и новини от Здравен уебсайт, Здраве и сила и Как да отслабна. Първи брой на бюлетина очаквайте - септември 2020.

Вижте сайта: https://kakdaotslabna.info

ПРАВЕН САЙТ

ПРАВЕН САЙТ ще направи мечтите ви реалност. Може би не всички мечти, но поне тези които са свързани с изработването на вашия фирмен сайт, фирмена страница и 3D обложка на ваш онлайн проект.

Поръчайте сайт, страница, лого, 3D обложка или QP код и екипът на Правен сайт ще реализира мечтите ви качествено, на промоционална цена и в разумен срок.

Ако искате да видите готови продукти, разгледайте всички сайтове от групата, обложките на списанията, законите и книжките, клиповете на Risuvano Video, картичките в Cinderella.bg и всички дизайни в сайтовете.

Вижте сайта: https://praven.site

ФИРМИТЕ ОНЛАЙН

ФИРМИТЕ ОНЛАЙН съдържа професионални/ бизнес страници, представящи дейността на фриленсъри и фирми.

На началната страница могат да се публикуват рекламни банери.

Вижте сайта: https://firmite.online

CINDERELLA SHOP

CINDERELLA SHOP е онлайн магазин, предлагащ стоки за всяка жена. 

Сайтът е в процес на изграждане. Предстои откриването му през есента. 

Вижте сайта: https://shop.cinderella.bg