АБОНАМЕНТ ЗА СПИСАНИЯ, КАТАЛОЗИ И КНИГИ

Безплатен!

След като се абонирате, ще получавате БЕЗПЛАТНО на имейла си онлайн списанията на CINDERELLA.bg и LIFE&TRAVEL.net, както и други онлайн издания от групата за здравословен начин на живот, поддържане на перфектна форма, интересни събития, любовни връзки и семейни отношения, грижа за кожата и косата, пътуване, мода и стил, Фън Шуй и др.

Абонирайте се безплатно с клик върху картинката по-долу.

АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИНИ НА CINDERELLA.bg

Безплатен!

След като се абонирате, ще получавате БЕЗПЛАТНО на имейла си бюлетините на Правен уебсайт и Здравен уебсайт. Публикуването на бюлетините е временно спряно и след обновяването им, ги очаквайте отново.

Абонирайте се безплатно с клик върху картинката по-долу.

АБОНАМЕНТ "ПОДДРЪЖКА" НА УЕБСТРАНИЦА

Да имаш онлайн присъствие вече не е лукс, а необходимост. Ако все още нямате свой сайт или интернет страница, възползвайте се от нашето изгодно предложение. Ще изработим вашата уебстраница и ще я поддържаме на специална, достъпна за всеки цена. Можете да плащате месечно или за година. Цената на абонамент "Поддръжка" за ЦЯЛАТА ГОДИНА е по-малко от ПОЛОВИН МЕСЕЧНА минимална работна заплата! Не е необходимо да разбирате от Интернет, нито от компютри, нито да търсите човек, който да пъддържа вашата интернет страница. За това ще се грижим ние. Вижте какво ще получите срещу абонамента.

АБОНАМЕНТ ЗА ПРОФИЛНО УЧАСТИЕ В ОНЛАЙН КАТАЛОГ

Защо да се включите в онлайн каталог и как това ще помогне на бизнеса и професионалната ви дейност? Включването в онлайн каталог добавя още едно място в Интернет, където ще има информация за вас и по-голям шанс тя да достигне до бъдещите ви клиенти. Втората много важна ценност е връзката, която създаваме към вашия сайт или уебстраница, с което допълнително се подобрява класирането ви в Google, за да ви откриват по-лесно.

АБОНАМЕНТ ЗА УСЛУГИ ПО ИЗБОР В ПАКЕТ

Защо да се включите в този абонамент? Защото ние ви предлагаме отстъпка, когато ползвате услуги над определена стойност! Освен тови, когато заплатите няколко месеца от абонамента си, ние ви предлагаме подарък - безплатни месеци! Освен това, получавате 20% отстъпка за всички услуги, които не са включени в пакета.

Ако искате няколко услуги или имате определен бюджет за месеца, вижте как да спестите средства с абонаментен пакет. Предлагаме ви няколко варианта с посочена минимална сума на пакета и предвидената отстъпка. Вашият абонаментен пакет се изготвя индивидуално за вас, като съдържа услугите, които вие посочите и е с отстъпка до 50% от редовната цена.